Automatiseren

Automatiseren

Automatiseren

Ben jij het zat op dagenlang te ploeteren, en dan nog maar een schijntje te ontvangen?
Hoeveel makkelijker zou het zijn, als je een deel van die werkzaamheden kunt automatiseren, en op de automatische piloot kan laten verkopen. Het kan! Met je computer laat je namelijk al erg veel geautomatiseerd, of deels geautomatiseerd verlopen.

Automatiseren

De post klaagt steen en been, omdat de aantal verstuurde poststukken, en dan met name brieven hard terug lopen. Dit deels geautomatiseerde proces, onze e-mail werkt een stuk makkelijker. We hoeven niet meer op te staan om papier te pakken, we hoeven niet naar de winkel om brieven en postzegels te halen, we hoeven niet meer naar de brievenbus te lopen om de brief te posten. We hoeven enkel nog onze berichtgeving te typen in ons scherm, en dit via onze e-mail te verzenden, met een klik op de knop. Enter is voldoende voor de verzending.

Een ander voordeel is, dat diegene waar het bericht voor bedoeld is, dit binnen enkele ogenblikken tot zijn of haar beschikking heeft. Er hoeft niet meer gewacht te worden tot in de avond de post uit de brievenbus worden gehaald, naar het postkantoor wordt vervoert, wordt uitgesorteerd, en verder getransporteerd naar het depot in de buurt van de betreffende postcode. Aansluitend in de loop van de ochtend, of vroege middag wordt bezorgt, waar misschien dan wel bijna een dag overheen gaat.

De geadresseerde heeft daarbij de mogelijkheid om direct te reageren op mijn bericht, waarbij ook alle stappen genoemd in de vorige alinea weer kunnen  worden overgeslagen! Vliegensvlug kan er over en weer gecommuniceerd worden, waar binnen enkele minuten duidelijk is, of bijvoorbeeld een product aansluit aan de wens van de klant, of er wellicht een aanpassing nodig is.

Veel werkzaamheden worden hierdoor onnodig, en veel tijd wordt bespaard, tijd die je kunt gebruiken voor belangrijkere zaken dan het zoeken naar een brievenbus.

Heb jij een vraag over een dagelijkse bezigheid, die je wil automatiseren, maar weet je niet hoe?
Laat mij dit weten, dan ga ik hiermee aan de slag, en biedt ik jouw wellicht de mogelijkheid, om binnen veel minder tijd, dan je nu nodig hebt, dezelfde impact te creëren, of wellicht zelfs meer!

Stuur je vraag dan naar info@rdom.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *