AVG Security Scan – 1.11

AVG Security Scan

[text_block style=”style_1.png” align=”left”] [/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left”] [/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”14″ font_color=”%23727272″]

1.11 Is er een geschillenregeling of een partij waar de betrokkene terecht kan bij vragen of klachten?

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_color=”%23727272″]Heeft u geen geschillenregeling, dan loopt u risico.

Een (onafhankelijke) partij waarbij geschillen kunnen worden beslecht draagt bij aan de verbetering van de voorlichting, het imago en een evenwichtige belangenbehartiging.

U wordt dan ook geadviseerd een contactpunt voor vragen en klachten aan te wijzen en waar mogelijk aan te sluiten bij een geschillen regeling.[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_color=”%23727272″]U kunt uiteraard ook een goede klantenservice opzetten, waarmee u de klanten te woord staat. Hiermee zult u transparantie creëren, en vertrouwen van de klanten krijgen.

Door een interne analyse zult u inzicht krijgen in de mogelijkheden, en tevens hoe u bijvoorbeeld deze klantenservice het beste kunt inrichten. U zult op deze manier tevens een constante verbetering in uw organisatie, en uw producten kunnen aanbrengen, zodat de serviceverlening ook steeds beter wordt.

U kunt dit uiteraard ook online regelen, waarbij u direct contact kunt hebben met uw klanten door middel van een chatmogelijkheid, of via een contactpagina, waarmee ze informatie krijgen over uw telefoonnummer, of contact via uw e-mailadres, waarbij u ze binnen 24 uur antwoord geeft.[/text_block]

Een goede interne analyse kan hier uitkomst bieden; u kunt dan alle factoren binnen uw organisatie beoordelen en deze o.a. optimaal beveiligen. Hiervoor hebben wij de Interne Organisatie Scan ontwikkeld, waar ook de Security van de systemen binnen uw organisatie onder de loep wordt genomen.