Development

Development

Development op nr.1

Het ontwikkelen van producten is de belangrijkste factor in een organisatie. Deze zorgt dat er een passend product wordt gemaakt voor de afnemer. Dit kan zowel voor de consumentenmarkt, als de zakelijke markt zijn.

Uit de research naar de markt zal naar voren komen waar vraag naar is, en wat er verkocht wordt op de markt; hier zal de afdeling development op reageren, door een passend product te ontwikkelen, of een bestaand product te aan te passen, naar de wensen van de afnemer.

De ontwikkeling vindt plaats door het ontwikkelen van een boek, waar in feite het stappenplan is verwerkt, wat de organisatie moet volgen om het product, succesvol op de markt te brengen. Door deze stappen te volgen krijgt de afnemer, via de diverse kanalen zicht op het product, en de mogelijkheden die dit voor hem of haar biedt.

De afdelingen research en development werken zeer nauw samen, om zo de bevindingen uit de markt zo snel mogelijk te verwerken in het nieuwe product, of deze aan te passen. Er kan echter ook sprake zijn van een verkeerde communicatie naar de buitenwereld, waardoor het product niet de aandacht krijgt die het verdient.

In dit geval zal niet het product moeten worden aangepast, maar de strategie die is gebruikt, om het product onder de aandacht te brengen van de doelgroep.

Gutenberg

Gutenberg is de laatste nieuwe ontwikkeling waarmee producten ontwikkeling voor de online omgeving kunnen worden weergegeven. Deze editor, waarmee diverse content in WordPress kan worden weergegeven, verloopt zo als bij de meesten wel bekend door middel van blokken.

Dit nieuwe systeem is een compleet nieuwe werkwijze, wat wel makkelijk is om te beheersen, voordat je research doet, en je content op maat verspreid.

Wanneer je Gutenberg kent, kun je de content in alle gewenste vormen weergeven. Vooralsnog blijven we testen, en blijven er foutmeldingen opduiken, die meestal eenvoudig zijn op te lossen.

De grootste problemen, ontstaan door een betaald thema, waar ik zonder lidmaatschap niet in kan om te testen. Hiervoor dient dan contact opgenomen te worden met de leverancier van het thema, die hiervoor het beste advies kan geven.

Call Now Button