FISHING

Nu lees je dit, en bekruipt je meteen een gevoel van onbehagen…
Ik bevind mij op deze website, en wat gebeurt er?

Naast dat je deze content tot je neemt, helemaal niets!
Deze website is goed beveiligd, en bevat geen linkjes naar dubieuze externe websites. In de reacties kunnen altijd vreemde vogels dingen plaatsen, die ik niet gezien heb, maar daar heb ik niet altijd direct zicht op.
Daar adviseer ik je dan ook niet op te klikken.

E-mail

Je kunt je ook via deze website “inschrijven” voor informatieve E-mails, die dan worden verstuurd via het E-mailsysteem van Mailblue/ Active Campaign. Dit is een goed beveiligd systeem, waar de kenmerken van mij zijn terug te vinden. Deze kun je dan ook herkennen aan het e-mail adres vanwaar deze worden verzonden: info@rdom.nl

Vandaag kreeg ik een E-mail van Marktplaats, waarin werd vermeld dat het contact E-mailadres was gewijzigd in een vreemde-mailadres@live.nl

Dat zijn dus Mails die zijn gemaakt om op te klikken, en weet ik wat voor rommel te verspreiden en je computer te hacken.

Doe net als ik, kijk in je Marktplaats account, zodat je zelf kunt zien dat er niets is aangepast!

Heb jij nog vragen over gekke E-mails die je hebt ontvangen, of over de inrichting van je organisatie, en de veiligheid bijvoorbeeld inzake de AVG (ja die is er nog steeds) dan kun je mij altijd een mailtje sturen.
Uiteraard aan info@rdom.nl (volkomen veilig)