Advertentiesites

Gebruik maken van advertentiesites

Gebruik maken van advertentiesites

Marktplaats is een bewezen succes

Marktplaats heeft een vaste waarde gekregen bij de Nederlandse internetbezoekers. Hoe je het ook wendt of keert, de site is nog steeds een groot succes en het is verbazend hoe snel je er iets op kunt verkopen.

Plaats je vandaag een meubelstuk op marktplaats, dan is de kans groot dat je vandaag als bericht krijgt van geïnteresseerden en kan ik je haast garanderen dat je het deze week verkoopt, en dat het is afgehaald. Ideaal als je nieuwe woning minder ruim blijkt, als je in eerste instantie had berekend.

Te simpel om erbij te doen?

Veel ondernemers vinden hun business te geavanceerd om Marktplaats er nog bij te doen, het is te simpel en staat te knullig denken ze, maar goed, weer de vraag: wil je complimenten of wil je verkopen?

Het is altijd de moeite waard om je producten ook via Marktplaats aan de man te gaan brengen. Mocht je er geen heil in zien om je business ook op Marktplaats aan te bieden kijk dan in ieder geval nog even op de zolder of je nog wat hebt liggen wat je kunt verkopen, dan levert je in ieder geval nog een fijne dag op!

Admarkt

Marktplaats biedt ook de mogelijkheid om te adverteren, je hebt daar Admarkt welke je kunt gebruiken om je website te promoten en je producten aan de man te brengen, zeker de moeite waard om mee aan de slag te gaan!

Je kunt overigens ook een advertentietegoed ontvangen de eerste keer dat je gaat starten, een voordeel dat zou ik sowieso even meepakken, alle beetjes helpen!

Speurders

Speurders is minder groot als Marktplaats, maar heeft toch redelijk wat invloed op de markt, met de Telegraaf groep achter zich. Hier een advertentie plaatsen kan ook zeker resultaat opleveren!

eBay

eBay is in Nederland niet echt de eerste keus, maar het werkt voor veel producten hartstikke goed. Probeer er maar eens een product op te verkopen, het kan maar zo zijn dat je voor een aangename verrassing komt te staan!