Gutenberg (nl)

Gutenberg heeft een aardverschuiving in gang gezet, en voor- en tegenstanders van de nieuwe editor, lijnrecht tegenover elkaar gezet.

Ja, Gutenberg werkt niet met ieder thema, en maar biedt ook voordelen, ten opzichte van de oude werkwijze. het is daarnaast echter mogelijk om na de update, via de plugin klassieke editor de pagina’s via de oude vertrouwde wijze te blijven opmaken.

Maak je gebruik van de nieuwe editor, en is je thema niet compatibel met Gutenberg, dan kan ik niets goed doen, en klik je dit direct weg(verwacht ik). Kies je echter een thema wat wel samenwerkt met Gutenberg, kun je er na wat oefening wel mee overweg, en zie je net als ik de voordelen er van in.

De opmaak in deze website is nog eenvoudig, en dan zul je zeggen, zie je wel dat Gutenberg, niet werkt! Ik test nog steeds met Gutenberg, en heb ook thema’s die niet werken getest. Daarom gaat het mij vooral om de functionaliteit van de website, en dat het Programma van Gutenberg voor jullie beschikbaar blijft.

In dit programma, waar ik de update van Gutenberg uitleg, ontvang je in korte video’s de implementatie van de diverse mogelijkheden, en de vragen uitgelegd, als antwoord op je e-mail, en in steeds nieuwe video’s, die dan worden toegevoegd aan het programma.

Gutenberg is nog steeds in de testfase, maar wil jij zorgeloos gebruik maken van de update, waar ik de tests al voor je heb uitgevoerd (voor zover dat mogelijk is qua tijd), ontvang je alle ondersteuning van RDOM.

Wil je ook dat je website met Gutenberg voor jou alle informatie verstrekt aan de bezoekers van je website, en geautomatiseerde verzending van informatie, en geautomatiseerde verkoop van producten voor zijn rekening neemt. maak dan gebruik van deze aanbieding! GUTENBERG