News Reader theme not compatibel with Gutenberg at this time 11-2-2019

Gutenberg; Wat niet werkt!

Gutenberg is met een aantal thema’s bijzonder plezierig om mee te werken, maar geeft toch wat problemen andere thema’s…

Onlangs zocht ik een nieuwsthema, om mijn blog anders weer te geven, en kwam ik bij News Reader, een gratis thema van WordPress. Het zag er leuk uit, en leek compatibel met Gutenberg, en de overige programma’s in mijn website, echter bij nader onderzoek was er toch een foutje opgedoken!

Ik ben ingelogd in mijn online trainingsprogramma van Gutenberg, om nog wat informatie toe te voegen. Toen ik aankwam bij de hoofdstukken in het programma, bleken de video’s goed verborgen te zijn.

Er was slechts een link te zien van de bron uit Youtube, en niet zoals het zou moeten, een video (in een blok), waar de video kan worden afgespeeld, zodat jij of iemand anders die zijn website in Gutenberg wil maken, de informatie krijgt om dit in één keer goed te doen.

Er blijven ook regelmatig niet updates komen, die uiteraard steeds beter worden, maar controleer, wanneer je een ander thema gaat instellen, of de samenwerkt met Gutenberg, en of de overige programma’s waarvan je gebruik maakt in je website.

Heb je mijn programma aangeschaft, en kun je om wat voor reden de content niet bekijken, neem dan direct contact op met Info@rdom.nl.

Ik ga dan direct voor je aan de slag!

Youtube logo

In News Reader thema wordt het videoblock niet weergegeven, alleen de code van youtube.

Fashion Theme opal

Het betaalde thema Fashion van Opal, gaf een probleem met de weergaven van de pagina’s, dit is echter een betaald thema, ik beperk mij tot het testen van Gratis thema’s. Informeer altijd voor je een thema aanschaft, of deze compatibel is met Gutenberg!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now Button