Product afbeelding Gutenberg

Hoe communiceer jij naar jouw klant?

Communicatie naar je klanten is van groot belang om te laten weten, wat je doet, waarom je het doet, en hoe je jouw klant kunt helpen, zijn of haar doel te bereiken. In de huidige 24/7 economie vliegen wij van hot naar her, en hebben we tussendoor nog net tijd om adem te halen. Dit is dan ook de reden dat mensen op de gekste tijden informatie willen inwinnen over jouw product.

Aangezien je niet altijd telefonisch bereikbaar bent, heb je hiervoor een medewerker nodig, die wanneer de klant 24/7 zoekt, ook net op dat tijdstip beschikbaar is. De ideale medewerker hiervoor is je Website, of zoals sommige beweren je laptop. De laptop zorgt dat je kunt communiceren met je website, die op zijn beurt weer de informatie verstrekt aan je klant. Dit doet je website 24/7 exact op het tijdstip dat jouw klant zoekt; de ideale medewerker die dit communiceert!

Nu zijn er fantastische mogelijkheden om een website te maken, waarbij WordPress denk ik één van de toppers is, met legio mogelijkheden. Dit platform heeft echter een nieuwe editor, die zoals regelmatig te lezen is, niet optimaal functioneert. Er wordt dan ook geadviseerd om de update nog even te laten voor wat hij is…. TOT NU!

Nu heb ik de nieuwe editor getest, en Gutenberg is goedgekeurd! Er zijn een paar kleine dingetjes, zoals uploaden van afbeeldingen in Learndash, het leersysteem, dat ik geïmplementeerd had in mijn website, maar dat is te ondervangen door het inschakelen van de klassieke editor. Je kunt dan je afbeelding uploaden, en daarna weer terug zetten.

Heb jij nog vraagtekens bij Gutenberg, of wil je gewoon meer weten, stuur dan ff een bericht, of ontvang de TOPPER van Gutenberg!
Een optie waar Gutenberg in voorziet, die je zoveel tijdbespaard, dat is onvoorstelbaar! Dit is de optie Shared Blocks; dit biedt mogelijkheden, waar je voorheen moest knippen en plakken, met code moest toveren, die nu als een donderslag bij heldere hemel, onzichtbaar zijn, foetsie verdwenen.

Wil jij weten hoe dit werkt?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now Button