Direct contact met je klanten

Hoe kunnen je klanten direct contact met je opnemen?

Direct contact met je klant

Wie kent het niet, je bezoekt een website met je mobiele telefoon, en wil contact opnemen met de eigenaar van de website, voor meer informatie over een product of dienst. Je moet dan eerst het nummer kopiëren, en dan kun je pas gaan bellen. Deze handelswijze is nu verleden tijd!

Je hebt nu een erg handige Plugin, die in de telefoon van je klanten een knop weergeeft, waarmee deze direct contact kan opnemen, naar een door jouw gewenst nummer. Zoals de naam van de plugin, Call now button, al doet vermoeden, krijg je bij het activeren van deze plugin een knop op je website waarmee je klant direct contact kan opnemen.

De bel nu knop is alleen zichtbaar voor mobiele gebruikers. Desktopgebruikers zullen er dus geen last van hebben. Het voordeel aan deze knop is dat mobiele gebruikers maar op 1 knop hoeven te drukken om direct een telefoontje te plegen, naar het door jou gewenste nummer.

Het onthouden of kopiëren en plakken van een telefoonnummer is met behulp van deze plugin dus niet meer nodig. Ideaal! Wat de instellingen betreft valt er weinig in te stellen. Het enige wat je hoeft te doen is je telefoonnummer invoeren en de knop inschakelen. De drempel om telefonisch in contact te komen valt daardoor volledig weg.

Hoe werkt het?

  1. Je gaat naar Nieuwe Plugin, en zoek op Call now button
  2. Je kiest nu de optie van Jerry Rietveld
  3. Nu Installeren, en aansluitend Activeren
  4. Ga nu naar Instellingen en scroll naar beneden
  5. Klik nu op Call now button
  6. Nu kun je de knop inschakelen door Enabled aan te klikken
  7. In het vakje kun je het telefoonnummer ingeven, waarop je bereikbaar bent voor je klanten
  8. Wijzigingen opslaan, en je knop is klaar voor gebruik!

In slechts 8 stappen, biedt je de mogelijkheid aan de klant om direct contact met je op te nemen, zodat jij hem of haar kunt informeren over jouw product en/of dienst, en kunt overtuigen waarom jouw product beter is, dan dat van de concurrent.

De eerste indruk maak je maar een keer, door direct contact ontstaat er direct vertrouwen omdat je direct een werkende verbinding legt, en daarmee bevestigt dat je betrouwbaar bent. De Call now button is dus niet alleen een prettig middel om direct contact te leggen, maar ook om je betrouwbaarheid aan te tonen.

Wil je meer informatie stuur dan je vraag naar info@rdom.nl, het vragenformulier hiernaast, of bellen via de knop rechtsonder, wanneer je deze website bekijkt op je mobiel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *