Mijn Missie

Hallo ik ben Paul de drijvende kracht achter RDOM

Ik zie het als mijn Missie om jou te helpen

Ik krijg met regelmaat van de klok aanbiedingen van de meest geavanceerde systemen om websites te optimaliseren, de vindbaarheid te vergroten en aanverwante artikelen.
Bij deze fantastische producten en diensten mis ik echter standaard een belangrijke factor.
Dit is de reden waarom ik RDOM heb opgericht.

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”18″ font_style=”normal”]Ik werk Doelgericht en streef ernaar om zo effectief mogelijk mijn doel te behalen.
Hierbij maak ik dankbaar gebruik van mij creativiteit, en mijn procesmatige werkwijze waardoor ik de kosten minimaliseer en de serviceverlening naar de klant op top niveau houd.[/text_block]

Mijn Missie

Het is mijn missie om een kortere werkdag mogelijk te maken middels automatisering van werkzaamheden, die gestandaardiseerd plaats vinden, zodat men zich kan richten op serviceverlening aan de klant, en informatievoorziening naar de prospect.

Een werkdag van 12.00 tot 15.00 waarbij men dan na 15.00 lekker in het zonnetje plaats kan nemen, als het weer het toelaat, of andere activiteiten kan ontplooien ter ontspanning.

Het is mijn missie om een kortere werkdag mogelijk te maken waarbij je uiterlijk na 15.00 in het zonnetje kunt zittenNaast mijn marketingwerkzaamheden

houd ik mij graag bezig met mountainbiken, in het mulle zand van de plaatselijke tankbaan, een rondje hardlopen op zijn tijd, en wandelen met mijn hond en assistente (die mij er regelmatig aan herinnert om pauze te nemen)