Research Programma

Het RDOM Research Programma

Research zoals vaker genoemd in deze website, is van groot belang, zo niet van levensbelang. Het maakt een groot verschil, of je op de hoogte bent van bijvoorbeeld de wensen van je klanten, of dat je een product ontwikkeld, en dit willekeurig ergens op de markt neergooit.

Ga jij als slager ergens een winkel openen, dan is het van belang om te weten of er vraag naar jouw producten is, en hoeveel concurrentie er in de omgeving te vinden is. Veel concurrentie kan betekenen,dat er een grote markt is voor jouw product, echter zal je dan met een goed alternatief moeten komen, om de klanten, naar jou te laten overstappen.

Denk je dat je een gat in de markt heb gevonden, omdat er in de weide omtrek geen concurrentie te vinden is, dan zou de vraag in dat specifieke gebied wel een laag kunnen zijn. Misschien zijn de mensen in dat gebied, wel massaal overgestapt op een veganistische leefwijze, waar jij als slager slechts alternatieve soja producten kan aanbieden. Niet echt de ideale markt voor een ambachtelijke slager.

Het programma wat momenteel in ontwikkeling is, zal dan ook antwoorden geven om de meest uiteenlopende vragen waar je als ondernemer tegen aanloopt. Dit geldt niet alleen voor bestaande ondernemingen, maar zeker ook voor beginnende ondernemers.

Kennis is macht, en biedt je een voorsprong op je concurrentie, in welke bedrijfstak je ook werkzaam bent, of wil gaan werken. Wil je meer informatie over het Research Programma en de opzet hiervan klik dan hier