ben jij al te vinden in de zoekmachines

Waarom een website voor jouw organisatie ideaal is?

Waarom een website voor jouw organisatie ideaal is?

Een website biedt vele mogelijkheden, waar het de informatie voorziening van de klant betreft. Waar de klant vroeger in de telefoongids op zoek ging naar een aanbieder van het door hem gewenste product, verloopt dit nu via de zoekmachines via het internet. Nog steeds via de telefoon, maar dan zonder gids, maar met de website!

Het grootste deel van de bevolking heeft een mobiele telefoon op zak, en tegenwoordig is het merendeel van deze apparaatjes voorzien van een processor, waarmee vliegensvlug het internet te bereiken is, voor alle gewenste informatie. Het is dan ook niet verwonderlijk, dat er intussen meer zoekopdrachten in Google plaatsvinden via de mobiel, als via de desktop. De mobiel is een stuk kleiner, en lichter dan een telefoongids, en bied vele male meer informatie dan de oude vertrouwde telefoongids.

Gemiste kans

Een ondernemer, of iemand die begint met ondernemen, zou dus eigenlijk moeten beginnen met de ontwikkeling van een website, waar alle informatie te vinden is, die de organisatie te bieden heeft. Er zijn worden maandelijks mer dan 100 miljard zoekopdrachten uitgevoerd via Google, 3,33 miljard per dag. Het is toch een gemiste kans om daarvan geen gebruik te maken?

24/7 Dienstverlening naar de klant

Een website is de perfecte werknemer, die 24 uur per dag, 7 dagen per week zijn werk doet, en nooit slaapt. De klant die op zoek is naar jouw product of dienst, komt via de zoekmachines bij jouw website, waar deze alle informatie vindt die hij of zij zoekt, en aansluitend een verzoek tot meer informatie kan doen, of wellicht direct overgaan tot de aanschaf van jou product of dienst. En dit op elk uur van de dag, terwijl jij van je nachtrust ligt te genieten, of gezellig met vrienden of kennissen uit eten bent.

Wil jij ook gebruik maken van deze mogelijkheden?

Wil jij ook gebruik maken van de mogelijkheden van een website; een werknemer die 24/7 voor jou werkt, dan kun je hier gratis alle informatie vinden, over hoe je deze eenvoudig opstart, en binnen 4 stappen je website online?

 

[button_2 color=”green” align=”center” href=”https://rdom.nl/domein-en-hosting/” new_window=”Y”]Download de 4 stappen[/button_2]

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *