Middelen

Welke middelen zet jij in om je doel te bereiken?

Welke middelen zet jij in om je doel te bereiken?

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, en vele middelen om je klanten te bereiken, zelfs nog voor ze zelf weten dat ze klant van je worden. Als je vroeger iets wilde verkopen, dan zette je een advertentie in de krant, waarbij je de editie koos, waar je doelgroep woonachtig was, of waar je doelgroep naar jouw product of dienst zocht.

Tegenwoordig gaat het eigenlijk niet anders, echter heeft de digitalisering de mogelijkheden aanzienlijk vergroot.
Als je tegenwoordig iets te bieden hebt, kun je vrijwel niet meer om een website heen. Deze biedt informatie over wat je te bieden hebt, en waar ze dat kunnen verkrijgen. Je kunt je klanten hierbij voorzien van je adres, en de route hoe ze je kunnen bereiken, of een link naar een aparte verkooppagina, waar ze direct tot de verkoop over kunnen gaan.

De website geeft hier dan nog meer mogelijkheden, waarbij ze door te klikken op de link van het product,of de dienst in een betaalsysteem komen, waarbij ze kunnen afrekenen, en dan direct een digitaal product ontvangen, of na afrekenen van een fysiek product, de link naar de vervoerder ontvangen, zodat ze het traject van de vervoerder kunnen volgen, en kunnen zien wanneer het product wordt afgeleverd aan hun voordeur.

onbeperkte mogelijkheden

Vrijwel onbeperkte mogelijkheden, waarbij de informatievoorziening van de klant toch wel de voornaamste is.
Via de website kan de klant zien of het product, of dienst wat door de organisatie wordt geleverd, aansluit bij zijn of haar wensen. Wil de klant meer informatie kan door middel van een link naar een specifieke pagina, nog meer informatie worden geboden, of kunnen er diverse contactmogelijkheden geboden worden, waar aanvullende informatie kan worden verstrekt.

Contactmogelijkheden

Er zijn diverse contact mogelijkheden, waarbij de bekendste wel via het e-mailadres verloopt. Deze wijze verloopt dan via het kopje contact, waar het e-mailadres vermeld staat, waarna met een bericht met de prangende vraag aan dit adres kan worden gericht. Momenteel wordt er ook steeds meer gebruik gemaakt, van social media, om vragen van de klant te beantwoorden. Dit is dan zichtbaar voor alle bezoekers van de Facebookgroep, zodat het stellen van de vraag wellicht overbodig is, omdat deze al beantwoord is voor een andere klant.

Een zeer goede mogelijkheid, waarbij er direct contact met de klant wordt gemaakt, is de vorm van chat, waar de klant een vraag intypt, en binnen afzienbare tijd antwoord krijgt op zijn vraag. Hierop kan direct worden gereageerd, en wanneer nieuwe vragen ontstaan, ook weer direct op worden geanticipeerd.

Uiteraard kan er ook een telefoonnummer worden getoond, echter kan de telefoon dan ook op ongewenste tijden rinkelen, doordat de website 24 per dag informatie levert, en jij als ondernemer misschien net van je nachtrust geniet!

Wil jij binnen 4 stappen je website online?

 

[button_2 color=”green” align=”center” href=”https://rdom.nl/domein-en-hosting/” new_window=”Y”]Neem contact op via info@rdom.nl[/button_2]

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *