WordPress met Gutenberg

Research & Development Expert Paul van Mackelenbergh:

WordPress met Gutenberg, de editor die je veel tijd kan besparen

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_style=”bold” font_color=”%235e5e5e”]Gutenberg heeft de wereld opgeschud!
Waar het online netwerk in zou storten, is er een nieuwe optie gecreëerd, waarmee sneller een website kan worden gerealiseerd.[/text_block]

Tijd is een factor waar we allemaal mee te maken hebben, die we slechts eenmaal kunnen gebruiken. Het uur dat voorbij is, kunnen we niet meer terugdraaien. Het is dus een factor die we op de juiste wijze dienen te benutten, zodat deze niet verloren gaat, of ten koste gaat van “vrije tijd”.

Onze vrije tijd is van wezenlijk belang om ons te kunnen opladen voor de volgende werkdag, en om onze hersenen de kans te geven de gegevens van de afgelopen dag te verwerken. Worden deze gegevens niet verwerkt, is het of we de harde schijf vol hebben staan met niet opgeslagen gegevens. Volkomen nutteloos dus!

Zijn de gegevens slechts ingetypt en niet verwerkt, kan er ook geen actie op worden ondernomen. Hetgeen er dan is gedaan, is dan in feite onbruikbaar> Een snellere verwerkingstijd, met blokken van Gutenberg, waarbij er standaard gegevens direct geplaatst kunnen worden op pagina’s, kan zorgen voor consistentie op je website, en dus herkenbaarheid voor je klanten.

Er zijn nog een paar minpuntjes, in de connectie met programma’s als Learndash en Optimizepress, welke eenvoudig te ondervangen zijn met een plugin, waardoor deze correct kunnen worden ingericht, en geen belemmering vormen voor de implementatie in deze programma’s.

De tests van Gutenberg zijn dan ook goed verlopen, waarbij er diverse pluspunten zijn te benoemen, die een werkwijze met Gutenberg kunnen ondersteunen.

Wil jij direct aan de slag met de nieuwe editor van WordPress, Gutenberg en direct zien hoe je de tijdbesparende tool kunt inzetten, vraag deze dan hieronder aan.

— SPACER —

— SPACER —

[custom_html]

[/custom_html]